040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Systeembeheer Deurne

SIX ICT maakt al vanaf 2003 ICT eenvoudig voor haar relaties in Deurne door haar kennis, ervaring, één (persoonlijk) aanspreekpunt en servicegerichte werkwijze.

Er wordt gewerkt volgens heldere afspraken, we zijn flexibel ingesteld en spreken de taal van de klant. U komt bij ons achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig.

SIX ICT is betrokken met onze organisatie en biedt de persoonlijke aandacht die wij vragen", aldus Van Lierop Adviesgroep

 

SIX ICT denkt met u mee en wil graag een passende oplossing bieden die zo goed mogelijk aansluit op uw situatie en omstandigheden. Neem daarom eens contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend contact opnemen

Klanten uit Deurne aan het woord

Bent u benieuwd wat klanten uit Deurne vinden van de samenwerking met SIX ICT? Hieronder vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten en hun ICT uitdagingen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Bolwerk Weekers

Een leverancier die problemen niet oplost, maar voorkomt
"Omdat wij ons uitsluitend bezig willen houden met waar we goed in zijn, het modeleren van bouwprojecten, is een betrouwbare partner op ICT gebied een must. En dat kunnen wij mede omdat SIX ICT al sinds hun oprichting onze hardware levert en onderhoudt. Een betrouwbare partner met snelle levering en kwalitatief hoogstaande producten. Om te spreken met onze eigen woorden: SIX ICT... waarom verder zoeken" aldus Erik Bolwerk, directeur.
Lees meer...

BurgtBouw

Overal, snel en efficiënt
Een van de speerpunten van het Deurnese BurgtBouw is overal, snel en efficiënt werken. SIX ICT werd ingeschakeld om de ICT-omgeving ook aan die eigenschappen te laten voldoen. "De persoonlijke en flexibele aanpak van SIX ICT werkt erg prettig", aldus directeur Leo van der Burgt. Van der Burgt is één van de 150 vakmensen die momenteel dankbaar gebruik maakt van een flexibele ICT-structuur.
Lees meer...

Tandartsenpraktijk Bossers

Van essentieel belang
Om deze patiëntgerichte zorg nóg beter aan te kunnen bieden, schakelde Tandartsenpraktijk Bossers de hulp van SIX ICT in. De wens? Het volledig vervangen van de ICT-infrastructuur. Tandarts G.M. Bossers: "Automatisering is binnen onze praktijk van essentieel belang. We zijn erg tevreden over het hele overgangsproces naar ons nieuwe netwerk. Door de proactieve houding van SIX ICT hoeven wij ons geen zorgen te maken over de continuíteit van onze dienstverlening."
Lees meer...

 

Klik hier voor meer referenties van SIX ICT