040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Over SIX ICT

Iemand zei ooit "If you can´t explain it to a six year old, you don´t understand it yourself." De man achter deze quote heet Albert Einstein. Een briljant geleerde die zijn succes mede te danken heeft aan het feit dat hij de meest ingewikkelde zaken begrijpbaar kon maken voor iedereen. SIX ICT werkt op dezelfde manier voor haar klanten: door slimme ICT-oplossingen te bedenken en die voor iedereen eenvoudig en begrijpbaar te maken.

SIX ICT is een ICT-bedrijf uit Eindhoven. Met een persoonlijke aanpak houden wij ICT eenvoudig en begrijpbaar

Bedrijfsprofiel

SIX ICT werkt al vanaf 2003 aan heldere en innovatieve ICT-oplossingen. SIX ICT adviseert, levert, implementeert, beheert en onderhoudt alles op het gebied van ICT-systemen: van levering van PC´s tot 24/7 monitoring tot het automatisch back-uppen van uw waardevolle data. SIX ICT werkt volgens heldere afspraken, is flexibel ingesteld en spreekt de taal van de ondernemer. Wat SIX ICT u kan bieden?

Eenvoud in ICT.

Partnerships

SIX ICT werkt op eenvoudige wijze voor haar klanten. En samen met partners. Dankzij deze eenduidige werkwijze is SIX ICT met diverse keurmerken en partnerships beloond.


SIX ICT is lid van NL Digital ESET partner Kaspersky silver partner IBM partner
Lenovo partner Veeam partner Kaspersky silver partner Brainport partner Ripe partner