040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Referentie

Samenwerking Burgtbouw en SIX ICT

Burgtbouw

Begonnen als familiebedrijf, inmiddels uitgegroeid tot middelgroot bouwbedrijf: BurgtBouw en haar 150 medewerkers hebben alle disciplines in huis om de zakelijke opdrachtgever én particulieren van dienst te zijn.

Overal, snel en efficiënt

Een van de speerpunten van BurgtBouw uit Deurne is overal, snel en efficiënt werken. SIX ICT werd ingeschakeld om de ICT-omgeving ook aan die eigenschappen te laten voldoen. "De persoonlijke en flexibele aanpak van SIX ICT werkt erg prettig", aldus directeur Van der Burgt. Van der Burgt is één van de 150 vakmensen die momenteel dankbaar gebruik maakt van een flexibele ICT-structuur.

Op maat gesneden oplossing

De Onsite Werkplek van SIX ICT is het antwoord op de behoeften van BurgtBouw. Deze oplossing maakt het mogelijk om te werken op afstand - vanuit huis, onderweg of op locatie. Zo hebben alle medewerkers altijd toegang tot actuele informatie, belangrijke bestanden en bedrijfsapplicaties. Met deze op maat gesneden oplossing heeft BurgtBouw een state-of-the-art ICT-omgeving zonder dat grote investeringen gemaakt hoefden te worden.

 

Klik hier voor meer referenties van SIX ICT