040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Beheer en Onderhoud

Heeft u er wel eens bij stilgestaan welke gevolgen het kan hebben wanneer uw ICT systeem niet voor de volle 100% functioneert? Het werk loopt vertraging op, u kunt geen klanten bedienen en de schade loopt al snel op.

Slim beheer en onderhoud van ICT-systemen door SIX ICT is essentieel om storingen en down time voor te zijn.

Geen dikke onderzoeksrapporten. Geen technische verhalen. Geen ellenlange presentaties. Wat wel? Een goed en gedegen ICT-advies dat iedereen begrijpt

Incidenteel of periodiek

SIX ICT beheert ICT-systemen op incidentele of periodieke basis. Kiest u voor incidenteel beheer, dan kunt u bij SIX ICT terecht met al uw ICT-problemen.


Onze servicemedewerkers lossen het probleem dan veelal op met remote beheer. Wilt u ICT-beheer op periodieke basis, komt SIX ICT regelmatig langs om onderhoud uit te voeren en vragen van uw medewerkers te beantwoorden. Dit alles wordt vastgelegd in een helder onderhoudscontract.

Remote beheer

U of een medewerker loopt tegen een ICT-gerelateerd probleem. U belt met uw ICT-partner. Zij plannen een afspraak in en als u geluk heeft, komen ze dezelfde week nog langs om het probleem te verhelpen.


Omslachtig, tijdrovend en frustrerend, vinden wij van SIX ICT. Daarom voeren wij een groot gedeelte van onze werkzaamheden op afstand uit door uw computer over te nemen. Zo hebben we een snelle reactietijd en kunt u net zo snel weer verder.

24x7 Monitoring

24x7 monitoring is de naam van de aanvullende service van SIX ICT. Met 24x7 monitoring bewaken we een groot aantal kritieke punten van uw ICT-systeem 24 uur per dag, 7 dagen per week.


Via deze proactieve monitoringsdienst op afstand worden onze medewerkers onmiddellijk op de hoogte gebracht indien er een probleem in uw ICT-systeem optreedt of mogelijk op kan treden.

Vast contactpersoon

Dankzij jarenlange ervaring, een divers klantenbestand en toegewijde contactpersonen maakt de grootte van uw organisatie of het aantal werkplekken niet uit.


Uw organisatie krijgt een vast contactpersoon als eerste aanspreekpunt binnen SIX ICT.

Continuiteit in ICT

Uitval van ICT kan een ernstige verstoring opleveren in uw bedrijfsprocessen, zoals de afhandeling van leveringen of bestellingen.


SIX ICT wijst u daarom graag op een vijftal vangnetten om de continuïteit van uw ICT structureel te verbeteren.