040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Referentie

Samenwerking Tandartsenpraktijk Bossers en SIX ICT

Tandartsenpraktijk Bossers

Tandartsenpraktijk Bossers uit Deurne is een moderne tandartsenpraktijk waarbij de individuele zorg voor de patiënt centraal staat. Buiten de reguliere tandheelkundige zorg heeft Bossers zich gespecialiseerd in onder andere cosmetische behandelingen, het behandelen van kinderen en implantologie/prothetieken totale gebitsrenovatie.

"Van essentieel belang"

Om deze patiëntgerichte zorg nóg beter aan te kunnen bieden, schakelde Tandartsenpraktijk Bossers de hulp van SIX ICT in. De wens? Het volledig vervangen van de ICT-infrastructuur. Tandarts G.M. Bossers: "Automatisering is binnen onze praktijk van essentieel belang. We zijn erg tevreden over het hele overgangsproces naar ons nieuwe netwerk. Door de proactieve houding van SIX ICT hoeven wij ons geen zorgen te maken over de continuíteit van onze dienstverlening."

Alles werkt naadloos samen

Om deze continuíteit te waarborgen, heeft SIX ICT allereerst een helder plan van aanpak opgesteld. In nauw overleg met de leverancier van de branchespecifieke Novadent software is alle hardware en software besteld en geleverd. Na een uitvoerig geteste implementatiefase werkt nu alles naadloos samen met de tandheelkundige apparatuur van de praktijk.

 

Klik hier voor meer referenties van SIX ICT