040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

VM Backups

Word-documenten, PDF-bestanden, Excelsheets, e-mails: het zijn allemaal bestanden. Deze bestanden zijn cruciaal voor het functioneren van uw bedrijf. Geen (toegang tot uw) bestanden? Geen continuïteit. Om dat te voorkomen biedt SIX ICT de dienst Online Backup aan: hiermee worden al uw bedrijfsbestanden extern geback-upt. Als er bestanden verloren gaan, kunnen deze eenvoudig worden teruggehaald.

Maar wat als de serveromgeving
   langdurig niet beschikbaar is?

Maar wat als er een grote brand uitbreekt en niet alleen de bestanden, maar ook alle systemen en gegevens verloren gaan? Dan moet de gehele ICT-infrastructuur volledig opnieuw worden opgebouwd, vóórdat de bestanden kunnen worden teruggezet.

Langdurig proces

Een langdurig proces dat de hersteltijd aanzienlijk verlengd. Wanneer de bedrijfscontinuïteit van het grootste belang is, adviseert SIX ICT gebruik te maken van Virtual Machine (VM) Backups.

Dankzij VM Backups is het mogelijk om niet alleen uw kostbare bestanden, maar ook complete (virtuele) systemen en infrastructuren te back-uppen. Dit garandeert een zeer snelle hersteltijd bij calamiteiten, zodat uw bedrijf zo spoedig mogelijk weer operationeel is.

Meerwaarde naast Online Backup

Herstellen van de volledige serveromgeving

Wanneer er een calamiteit plaatsvindt, kan uw organisatie dagenlang stilliggen. U moet nieuwe hardware aanschaffen, dit moet opnieuw geïnstalleerd worden en data moet worden teruggehaald. Het grote voordeel van VM Backups is dat niet alleen bedrijfsdata wordt geback-upt, maar ook de volledige serveromgeving met alle geïnstalleerde software en bijbehorende configuraties.

Hersteltijd bij calamiteiten

Doordat SIX ICT volledige serveromgevingen kan herstellen waarbij alle software en configuraties intact blijven, is de benodigde hersteltijd bij calamiteiten aanzienlijk korter. U bent vele malen sneller operationeel en als u wenst zelfs vanuit een andere bedrijfslocatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van VM Backups? Neem dan vandaag nog contact op met SIX ICT.