040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Referenties

Klanten aan het woord

Bent u benieuwd wat klanten vinden van de samenwerking met SIX ICT? Op deze pagina vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten en hun ICT uitdagingen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Kraamzorg VDA

Meedenken en korte lijnen
"Vooral de korte lijnen, deskundigheid, het meedenken, anticiperen en het persoonlijk contact zorgen er nu nog steeds voor dat wij echt 'ontzorgd' worden!", aldus Helma van Oijen, manager
Lees meer...

INOXI

Toegevoegde waarde
"Naast het verbeteren van onze ICT-infrastructuur zijn ook nieuwe technieken ingezet zodat wij meer uit onze ICT kunnen halen, zoals de mogelijkheid om buiten kantoor een beveiligde toegang tot ons netwerk te krijgen. SIX ICT is een betrokken ICT bedrijf waar de klant echt centraal staat!". Aldus Sofie Peels.
Lees meer...

TUSTI

Geen nummertje, maar persoonlijke aandacht
"Het persoonlijke contact met SIX ICT is erg fijn. Dat is een heel andere benadering dan het sturen van een mail naar een of ander grote automatiseerder voor wie je het zoveelste nummertje bent", aldus Jan Kolijn.
Lees meer...

Bolwerk Weekers

Een leverancier die problemen niet oplost, maar voorkomt
"Omdat wij ons uitsluitend bezig willen houden met waar we goed in zijn, het modeleren van bouwprojecten, is een betrouwbare partner op ICT gebied een must. En dat kunnen wij mede omdat SIX ICT al sinds hun oprichting onze hardware levert en onderhoudt. Een betrouwbare partner met snelle levering en kwalitatief hoogstaande producten. Om te spreken met onze eigen woorden: SIX ICT... waarom verder zoeken" aldus Erik Bolwerk, directeur.
Lees meer...

BurgtBouw

Overal, snel en efficiënt
Een van de speerpunten van het Deurnese BurgtBouw is overal, snel en efficiënt werken. SIX ICT werd ingeschakeld om de ICT-omgeving ook aan die eigenschappen te laten voldoen. "De persoonlijke en flexibele aanpak van SIX ICT werkt erg prettig", aldus directeur Leo van der Burgt. Van der Burgt is één van de 150 vakmensen die momenteel dankbaar gebruik maakt van een flexibele ICT-structuur.
Lees meer...

Van Kessel Olie

Ook buiten kantooruren staat SIX ICT voor ons klaar
Dat Van Kessel Olie een toonaangevende speler is, is mede te danken aan de investeringen die zij doen op het gebied van technologie. Directeur Joan van Kessel: "SIX ICT ondersteunt ons als essentiële partner bij onze snel groeiende behoeften. Dit beperkt zich niet van 9-tot-5, want ook buiten kantooruren om staat SIX ICT voor ons klaar. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van hun vakkundige kennis om onze ideeën te realiseren en onze marktpositie te verstevigen."
Lees meer...

Tandartsenpraktijk Bossers

Van essentieel belang
Om deze patiëntgerichte zorg nóg beter aan te kunnen bieden, schakelde Tandartsenpraktijk Bossers de hulp van SIX ICT in. De wens? Het volledig vervangen van de ICT-infrastructuur. Tandarts G.M. Bossers: "Automatisering is binnen onze praktijk van essentieel belang. We zijn erg tevreden over het hele overgangsproces naar ons nieuwe netwerk. Door de proactieve houding van SIX ICT hoeven wij ons geen zorgen te maken over de continuíteit van onze dienstverlening."
Lees meer...