040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Advies

Het slim toepassen van ICT draait om het optimaliseren van bedrijfsprocessen. En dat heeft weer als doel om kosten te besparen. Makkelijk zat.

Maar wat als u geen ICT-afdeling heeft waarop u kunt terugvallen? Dan kunt u met al uw kantoorautomatiserings- en ICT-vragen bij SIX ICT terecht.

Geen dikke onderzoeksrapporten. Geen technische verhalen. Geen ellenlange presentaties. Wat wel? Een goed en gedegen ICT-advies dat iedereen begrijpt

Persoonlijk en betrokken

Het ICT-advies van SIX ICT is helder en vooral praktisch van aard. Door onze kennis en ervaring van ICT-processen binnen het Brabantse MKB kunnen wij met u meedenken over de meest gebruiksvriendelijke, efficiënte en voordelige ICT-oplossingen om de bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf te stroomlijnen.

Second opinion

Staat u op het punt om een grote ICT-investering te doen? Of heeft u behoefte aan een andere invalshoek naast het advies van uw huidige ICT partner? Dan kunt u SIX ICT ook inschakelen voor een second opinion. Samen kijken we dan naar uw situatie, de mogelijke oplossingen en de daaraan verbonden kosten.