040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Systeembeheer Helmond

SIX ICT maakt al vanaf 2003 ICT eenvoudig voor haar relaties in Helmond door haar kennis, ervaring, één (persoonlijk) aanspreekpunt en servicegerichte werkwijze.

Geen dikke onderzoeksrapporten. Geen technische verhalen. Geen ellenlange presentaties. Wat wel? Een goed en gedegen ICT-advies dat iedereen begrijpt

Er wordt gewerkt volgens heldere afspraken, we zijn flexibel ingesteld en spreken de taal van de klant. U komt bij ons achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig.

SIX ICT denkt met u mee en wil graag een passende oplossing bieden die zo goed mogelijk aansluit op uw situatie en omstandigheden. Neem daarom eens contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend contact opnemen

Klanten uit de regio Helmond aan het woord

Bent u benieuwd wat klanten uit de regio Helmond vinden van de samenwerking met SIX ICT? Hieronder vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten en hun ICT uitdagingen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Kraamzorg VDA

Meedenken en korte lijnen
"Vooral de korte lijnen, deskundigheid, het meedenken, anticiperen en het persoonlijk contact zorgen er nu nog steeds voor dat wij echt 'ontzorgd' worden!", aldus Helma van Oijen, manager
Lees meer...

Van Kessel Olie

Ook buiten kantooruren staat SIX ICT voor ons klaar
Dat Van Kessel Olie een toonaangevende speler is, is mede te danken aan de investeringen die zij doen op het gebied van technologie. Directeur Joan van Kessel: "SIX ICT ondersteunt ons als essentiële partner bij onze snel groeiende behoeften. Dit beperkt zich niet van 9-tot-5, want ook buiten kantooruren om staat SIX ICT voor ons klaar. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van hun vakkundige kennis om onze ideeën te realiseren en onze marktpositie te verstevigen."
Lees meer...

Bolwerk Weekers

Een leverancier die problemen niet oplost, maar voorkomt
"Omdat wij ons uitsluitend bezig willen houden met waar we goed in zijn, het modeleren van bouwprojecten, is een betrouwbare partner op ICT gebied een must. En dat kunnen wij mede omdat SIX ICT al sinds hun oprichting onze hardware levert en onderhoudt. Een betrouwbare partner met snelle levering en kwalitatief hoogstaande producten. Om te spreken met onze eigen woorden: SIX ICT... waarom verder zoeken" aldus Erik Bolwerk, directeur.
Lees meer...

 

Klik hier voor meer referenties van SIX ICT