040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Systeembeheer Helmond

SIX ICT maakt al vanaf 2003 ICT eenvoudig voor haar relaties in Helmond door haar kennis, ervaring, één (persoonlijk) aanspreekpunt en servicegerichte werkwijze.

Geen dikke onderzoeksrapporten. Geen technische verhalen. Geen ellenlange presentaties. Wat wel? Een goed en gedegen ICT-advies dat iedereen begrijpt

Er wordt gewerkt volgens heldere afspraken, we zijn flexibel ingesteld en spreken de taal van de klant. U komt bij ons achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig.

SIX ICT denkt met u mee en wil graag een passende oplossing bieden die zo goed mogelijk aansluit op uw situatie en omstandigheden. Neem daarom eens contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend contact opnemen

Klanten uit Helmond aan het woord

Bent u benieuwd wat klanten uit Helmond vinden van de samenwerking met SIX ICT? Hieronder vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten en hun ICT uitdagingen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Adriaans Bouwgroep

Meerwaarde voor ons bedrijf
"De nieuwste technieken die meerwaarde bieden voor ons bedrijf worden op een eenvoudige manier geïntroduceerd. Dankzij de proactieve houding van SIX ICT is er altijd sprake van een zorgeloze ICT-omgeving. SIX ICT is voor ons een betrouwbare en professionele partner", aldus Janko Akkers, adjunct-directeur.
Lees meer...

Klik hier voor meer referenties van SIX ICT