040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Levering en implementatie

De markt wordt overspoeld met ICT-producenten die allemaal het beste, voordeligste of innovatiefste product hebben ontwikkeld. Het selecteren van de juiste ICT-apparatuur kan daardoor een ingewikkeld en tijdrovend karwei zijn.

Vooral als dit niet tot uw dagelijkse bezigheden behoort. Gelukkig kunt u ook hiervoor bij SIX ICT terecht.

Wat SIX ICT levert

SIX ICT selecteert, test en levert alles wat met ICT en het MKB te maken heeft. Vertel ons uw probleem en wij adviseren u over de aanschaf van desktops, laptops, tablets, firewalls, servers en softwarepakketten tot compleet ingerichte werkplekken.

Hiervoor werkt SIX ICT met gespecialiseerde leveranciers, waardoor de ICT-apparatuur snel en tegen gunstige tarieven geleverd wordt.

SIX ICT houdt de touwtjes graag in handen, zodat u straks de regie over uw ICT-systemen heeft.

Zorgeloze implementatie

Met alleen de selectie en levering van ICT-apparatuur die aan uw wensen voldoet, bent u er nog niet. SIX ICT kan uw nieuwe of vernieuwde ICT-omgeving dusdanig implementeren dat er een minimum aan overlast ontstaat voor uw dagelijkse gang van zaken. In overleg kiezen we daarom het beste moment uit, of dat nou tijdens de pauze, 's avonds of in het weekend is.

Garantie vanzelfsprekend

Alle ICT-apparatuur die SIX ICT uitlevert, is voorzien van goede garantie zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan zorgt SIX ICT dezelfde dag nog voor een oplossing.