040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Referentie

Samenwerking Van Kessel Olie en SIX ICT

Van Kessel Olie

Van Kessel Olie is een toonaangevende handelsonderneming in brandstoffen en smeermiddelen. Vanuit Milheeze en Maastricht levert Van Kessel Olie een breed scala aan olieproducten alsook tankinstallaties, tankpassen en AdBlue aan transport-, loonwerk-, bouw & infra-, industrie- en garagebedrijven en tankstations in Zuid-Nederland.

"Ook buiten kantooruren staat SIX ICT voor ons klaar"

Dat Van Kessel Olie een toonaangevende speler is, is mede te danken aan de investeringen die zij doen op het gebied van technologie. Directeur Joan van Kessel: "SIX ICT ondersteunt ons als essentiële partner bij onze snel groeiende behoeften. Dit beperkt zich niet van 9-tot-5, want ook buiten kantooruren om staat SIX ICT voor ons klaar. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van hun vakkundige kennis om onze ideeën te realiseren en onze marktpositie te verstevigen."

Volledig geautomatiseerd

SIX ICT heeft deze snel groeiende onderneming volledig geautomatiseerd. Een uitgebreide ERP-oplossing gekoppeld, met interne en externe systemen, geeft Van Kessel Olie totale controle over de bedrijfsvoering. Dankzij de ICT-oplossing Mobiel Werken hebben de medewerkers daarnaast altijd en overal toegang tot actuele informatie.

 

Klik hier voor meer referenties van SIX ICT