040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Referentie

Samenwerking Van Lierop Adviseurs en Accountants en SIX ICT

Van Lierop Adviesgroep

Van Lierop Adviseurs en Accountants is een financieel-zakelijke dienstverlener voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Sinds de oprichting in 2004 zijn zij van mening dat vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf behoefte hebben aan een persoonlijke, pro-actieve en accurate werkwijze van hun adviseur.

Innovatie en volledige ontzorging

Van Lierop benaderde SIX ICT met de vraag om de huidige ICT-infrastructuur te verbeteren. Gebruik maken van de nieuwste technieken en daarmee voorop lopen zijn belangrijke speerpunten voor de organisatie. Door gebruik te maken van de nieuwste software voor de accountancy branche in combinatie met de infrastructuur van SIX ICT beschikt Van Lierop Adviseurs en Accountants over een toekomstbestendig ICT-omgeving om hun klanten optimaal te kunnen bedienen.

"Betrokken en persoonlijke aandacht"

"Wij zijn 100% afhankelijk van onze ICT omgeving. We moeten kunnen steunen op een betrouwbare en veilige ICT omgeving. Daarnaast willen we ons bezig houden met onze kernactiviteiten, de dienstverlening aan onze cliënten. SIX ICT heeft gezorgd voor een betrouwbare ICT omgeving. Bovendien heeft SIX ICT nagenoeg dezelfde visie op dienstverlening, zoals wij die hebben. SIX ICT is betrokken met onze organisatie en biedt de persoonlijke aandacht die wij vragen", aldus Ralph van Lierop, directeur.

 

Klik hier voor meer referenties van SIX ICT