040 - 7114600

info@sixict.nl
EENVOUD IN ICT

Windows 10

Het is het Windows dat je kent, alleen beter

Eind juli 2015 komt de nieuwe Windows versie van het besturingssysteem van Microsoft beschikbaar. Volgens Microsoft is Windows 10 makkelijker, flexibeler en veiliger. Het is een nieuwe versie, maar met de kenmerken van Windows 7 waardoor het vertrouwd en gebruiksvriendelijk is.

De sterke punten van Windows 7 en Windows 8 samengevoegd

In de voorgaande versie (Windows 8) is veel kritiek geweest over een aantal wijzigingen in het gebruiksgemak zoals het startmenu wat totaal anders is als men gewend was. In Windows 10 wordt het startmenu opnieuw geïntroduceerd waarin de voordelen van het startmenu in Windows 7 en Windows 8 gecombineerd zullen zijn.

Geen grote investeringen nodig

Microsoft geeft aan dat huidige PC's met daarop een legale Windows 7 of Windows 8 installatie voldoende snelheid en capaciteit hebben om te kunnen upgraden naar Windows 10. In de meeste gevallen zal het dus niet nodig zijn om een nieuwe PC te moeten aanschaffen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Windows versie. Daarnaast geeft Microsoft aan dat Windows 10 tijdelijk verkrijgbaar zal zijn als gratis upgrade voor een groot aantal bestaande systemen met Windows 7 en Windows 8.1.

Persoonlijk advies

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen zodra er meer bekend is rondom Windows 10 en er optimale ondersteuning is voor bedrijfsapplicaties contact opnemen met onze relaties voor een persoonlijk advies.

 

Klik hier voor meer nieuws van SIX ICT